Obama - marionetka?

Dyskusje na dowolne tematy nie związane z tematyką forum.

Obama - marionetka?

Postprzez Rozenro poniedziałek, 25 stycznia 2010, 23:56

Na youtube znalazłem kilka ciekawych filmów na temat Obamy i jego "zamaskowanej" działalności. Chciał bym znać wasze opinie oraz propozycje jak zaradzić niektórym problemom w filmie pokazanym... Oto linki:
1 część
2 część
3 część
4 część
5 część
6 część
7 część
8 część
9 część
10 część
11 część
12 część
Rozenro

Lokalizacja: Zadupie zabite dechami, tam gdzie słońce niedochodzi i psy dupami szczekają.

Re: Obama - marionetka?

Postprzez Radoslaw645 piątek, 29 stycznia 2010, 23:04

Przyznam szczerze że nie oglądałem tego filmu aczkolwiek słyszałem z innych źródeł wiele nienajlepszych informacji co do osoby amerykańskiego prezydenta.Nie jaki polityk Janusz Korwin Mikke przyrównuje pod niektórymi poglądami Obame nawet do hitlera http://korwin-mikke.blog.onet.pl/Obama- ... 88608372,n

Choć nie jestem zbyt zorientowany w temacie odpisałem dlatego iż zauważyłem że forum zapada w stagnacji.Więc trzeba to jakoś rozkręcić ;)
Radoslaw645

Re: Obama - marionetka?

Postprzez Rozenro środa, 3 lutego 2010, 23:32

Radoslaw645 napisał(a):Przyznam szczerze że nie oglądałem tego filmu aczkolwiek słyszałem z innych źródeł wiele nienajlepszych informacji co do osoby amerykańskiego prezydenta.Nie jaki polityk Janusz Korwin Mikke przyrównuje pod niektórymi poglądami Obame nawet do hitlera http://korwin-mikke.blog.onet.pl/Obama- ... 88608372,n

Choć nie jestem zbyt zorientowany w temacie odpisałem dlatego iż zauważyłem że forum zapada w stagnacji.Więc trzeba to jakoś rozkręcić ;)

Tak się składa, że znam opinie Janusza Korwin-Mikke i w zasadzie muszę mu przyznać racje, jednak uważam, że ten cały Obama niedługo może nieźle nabroić Ameryce i na świecie, a wtedy będzie za późno, właściwie już jest...
Rozenro

Lokalizacja: Zadupie zabite dechami, tam gdzie słońce niedochodzi i psy dupami szczekają.

Powrót do Ogólnie